De leukste vacatures voor nachtreceptie bij Uitzendbureau Nasec!

Ben je werkzoekende naar een leuke en afwisselende baan in de nachtreceptie? Naar een functie “from dusk till dawn”?  Staat hospitality en gastvrijheid hoog op jouw lijstje? Vind je het leuk om met verschillende mensen en culturen van over heel de wereld te communiceren?

Dan kunnen we je vertellen dat je op de juiste site bent! Er zijn volop mogelijkheden voor nieuwe kandidaten omdat we groeien! Ben jij ons nieuwe topper in de nacht?

Hét uitzendbureau voor nachtreceptie!

Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende baan of bijbaan?  Naar een functie “from dusk till dawn”?  Staat hospitality en gastvrijheid hoog op jouw lijstje? Vind je het leuk om met verschillende mensen en culturen van over heel de wereld te communiceren?

Dan kunnen we je vertellen dat je op de juiste site bent! Er zijn volop mogelijkheden voor nieuwe kandidaten omdat we groeien! Ben jij ons nieuwe topper in de nacht?

Nacht-receptie

Geen nacht is hetzelfde, geen hotel is hetzelfde en de gasten komen van over de hele wereld! Wat betekent dat voor jou, wat ga je doen?

Je ontvangt de gasten van het hotel hartelijk en met een glimlach, dit zijn jouw gasten voor de nacht en iedere glimlach die je terugontvangt maakt jouw nacht nog een beetje beter! Win-Win!

Nasec_sfeerfotos-29

Wie zijn wij

Wij zijn een groeiende organisatie op het gebied van hospitality services gedurende de nacht. Vanuit een pool van leuke en betrouwbare collega’s plaatsten wij jou bij diverse opdrachtgevers, van hostel tot 5 sterren hotel!

Inmiddels werken via Nasec al meer dan 100 nachtreceptionisten naar volle tevredenheid iedere nacht verspreidt over Nederland.

Wij staan voor je klaar

Night-Managers die in de nacht altijd bereikbaar zijn en jou als receptionist ondersteunen in de nacht. Zo sta je nooit alleen!

Kwaliteit & zekerheid

Wij zijn aangesloten bij het NBBU. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit voor jullie als medewerker en onze organisatie.

Jouw werkrooster

In overleg maken we samen met jou en je collega's het werkrooster. Uiteraard kijken we daarbij ook bij welk hotel of organisatie jij past. Het rooster is 3 weken voor de nieuwe maand bekend, zo weet jij ruim van tevoren wanneer jouw diensten zijn.

Vacatures

Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze door op de knop te drukken!

Middel 1Logo
+

Mensen hebben via Nasec reeds de nachtreceptie bemant sinds ons bestaan.

+

Meer dan 350 ZZP'ers hebben met ons gewerkt. Dus ook als ZZP'er kun je bij ons aan de slag!

Onze opdrachtgevers waarderen ons met een 8,3!

+

Vacatures per jaar!

24 uur per dag beschikbaar!

Bezoek ons

Wij zijn aangesloten bij

Nasec B.V.
Jansbuitensingel 5
6811 AA Arnhem

24 uur per dag beschikbaar!

Bezoek ons

Nasec B.V.
Jansbuitensingel 5
6811 AA Arnhem

Wij zijn aangesloten bij

NBBU

Open whatsapp!
Hey 👋
Heb je een vraag of wil je online solliciteren? Stuur ons dan een whatsappje!