Over nasec

Aan de slag met een glimlach, blij werken, blij zijn & blij blijven!

Dat is wat wij bij Nasec voor jou willen. Daarom zoeken we voor jou de perfecte werkplek, daar waar jij tot je recht komt, daar waar jij blij van wordt en daar waar de gasten jouw glimlach zeker op prijs zullen stellen. Een blije medewerker, een blije gast en dus ook een blije Werkgever!

Nasec_sfeerfotos-51
Nasec_sfeerfotos-44

Hoe doen we dat bij nasec?

Eigenlijk gewoon heel simpel, we luisteren naar jou en wat jouw wensen zijn. Wij maken afspraken met je die we ook nakomen, we zorgen dat we elkaar begrijpen! We hebben nachtmanagers die ook tijdens je dienst in de nacht bereikbaar zijn waardoor je er nooit alleen voor staat.

Wat onze medewerkers zeggen

We luisteren graag naar onze medewerkers. Hier een aantal verhalen van van jouw mogelijk nieuwe collega's!

"

Met mijn internationale achtergrond vind ik het zo leuk in een hotel. Ik kom mensen tegen vanuit mijn eigen cultuur hier in Nederland en ze zijn mijn gast. Hoe leuk is dat!

Melchior Boehradutt

Nachtreceptionist Amsterdam

"

“Heerlijk vind ik het werken als Nacht Receptioniste. In de ochtend lekker uitslapen en eerst je eigen dingen doen. In de nacht aan het werk op verschillende mooie hotel locaties, elke keer weer nieuwe ervaringen. Stiekem ook wel lekker, niet de hectiek van de dag waardoor ik minder stress ervaar”

Joyce Gaander

Nachtreceptioniste

"

Het werken voor de gasten die overal uit de wereld vandaan komen geeft heel veel voldoening. Laatst een getrouwd stel uit Nauru één van de kleinste landen ter wereld! Ik had er nog nooit van gehoord. Met vertraging kwamen ze in het holst van de nacht bij ons binnen. Ik heb ze extra hartelijk ontvangen! Dat is het fijne aan de nachtdienst, je hebt meer tijd en een intenser contact met de gasten van het hotel, ik ben tenslotte hun enige aanspreekpunt op dat moment.

Andro van Leest

Nachtreceptionist

Maak kennis met ons team

Wij zijn de mensen achter Nasec, een gedreven team die zowel voor jou als onze opdrachtgevers een zo goed mogelijke setting creëren waarin vraag en aanbod van gekwalificeerde receptionisten perfect op elkaar afgestemd worden.

Nasec_sfeerfotos-69

   Andor Luising (Recruiter & Socials), Laurent Cornielje (Office Manager), Vincent van der Steege (Operationeel Manager), Michèl Pegtel (Night Operation Manager).

Wij zijn ook actief op social media!

Middel 1Logo
+

Medewerkers hebben via Nasec reeds in de nachtreceptie gewerkt als receptionist sinds ons bestaan.

+

Meer dan 350 ZZP'ers hebben met ons gewerkt. Dus ook als ZZP'er kun je bij ons aan de slag!

Onze opdrachtgevers waarderen ons met een 8,3!

+

Vacatures per jaar!

24 uur per dag beschikbaar!

Bezoek ons

Wij zijn aangesloten bij

Nasec B.V.
Jansbuitensingel 5
6811 AA Arnhem

24 uur per dag beschikbaar!

Bezoek ons

Nasec B.V.
Jansbuitensingel 5
6811 AA Arnhem

Wij zijn aangesloten bij

NBBU

Whatsupp!
Persoonlijk contact
Hey! Welkom bij Nasec!
Wij staan 24/7 voor uw vragen klaar!
Is er een noodgeval? Bel dan de Nasec alarm lijn!