Nachtreceptie

Ben je op zoek naar vacatures in de nachtreceptie? Bekijk welke vacatures er open staan en wat het werk als nachtreceptionist inhoudt!

Hoe ziet de nacht eruit voor jou als Nachtreceptionist?

Geen nacht is hetzelfde, geen hotel is hetzelfde en de gasten komen van over de hele wereld! Wat betekent dat voor jou, wat ga je doen?

De dienst begint meestal om 23:00 uur, uiteraard ben je een kwartiertje eerder aanwezig om je klaar te maken en tijd hebt voor een korte overdracht zodat jouw dienst vanaf 23:00 uur voorbereid kan starten.

Verder ontvang je de gasten van het hotel hartelijk en met een glimlach, dit zijn jouw gasten voor de nacht en iedere glimlach die je terugontvangt maakt jouw nacht nog een beetje beter! Win-Win!

Ook sta je de gasten ter woord en beantwoord hun vragen, als ze wat nodig hebben waarin jij kan voorzien, regel jij dat voor ze! Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een taxi bellen, een strijkijzer brengen of een lamp verwisselen. Op verzoeken waar je niet in kan gaan blijf je natuurlijk altijd netjes en geef je aan dat je daar niet in kan voorzien.

En je helpt de gasten met het inchecken en uitchecken en ondersteunt ze desgewenst met hun bagage.

Ontdek vacatures in de nachtreceptie bij Nasec. Word nachtreceptionist en zorg voor gasten, beantwoord vragen en waarborg veiligheid. Solliciteer nu!
Nasec_sfeerfotos-41 2vierkant

Wat doe je nog meer?

Als nachtreceptionist ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten, het hotel en je collega’s. Via Nasec wordt je opgeleid tot Bedrijfs Hulp Verlener. Deze BHV opleiding is verplicht voor iedere medewerker tenzij je natuurlijk al zelf een geldig certificaat bezit.

Je bent alert op bezoekers die binnenkomen, niet iedereen is namelijk een gast van het hotel en dus bekend. Je houdt veiligheidsrondes in het hotel en soms ook buiten. Je kijkt daarbij of toegangsdeuren afgesloten zijn, nooduitgangen vrij van obstakels, of er geen andere veiligheidsrisico’s en onregelmatigheden zijn. Ook wijs je mensen op overlast mochten zij daarvoor verantwoordelijk zijn.

In sommige hotels kan je gevraagd worden te helpen met de voorbereiding met het ontbijt.

Tevens zorg je er als nachtreceptionist voor dat de receptie en de lobby netjes blijven, hier komen dus lichte schoonmaakwerkzaamheden bij kijken zoals stofzuigen, een prullenbak legen en geknoeide etenswaren en drinkwaren opruimen en afnemen met een vochtige doek.

Daarnaast verzorg je de nodige administratie die nodig is bij de functie en noteer je alle bijzonderheden in het nachtrapport. Dit rapport mail je aan het eind van je dienst aan je leidinggevende.

Wat verwachten we van jou?

Dat is eigenlijk gewoon heel simpel, gastvrijheid, verantwoordelijkheidsgevoel en altijd je ogen en oren open. En net als wij verwachten we ook van jou dat jij je aan de gemaakte afspraken houdt. Tenslotte draag jij de verantwoordelijkheid voor een veilige en prettige nacht voor de gasten in het hotel of verblijf.

ZZP'ers

Ook ZZP’ers zijn van harte welkom bij ons!

Als jij een inschrijving hebt bij de Kamer van Koophandel met een KvK nummer en daarnaast een BTW nummer. Tot slot heb je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig en moet jouw identiteit als zzp’er worden vastgesteld. Als dit allemaal voor elkaar is dan kun je aan de slag!

Wekelijks betaling van je factuur
Continuïteit van opdrachten
Goed te combineren met je andere opdrachten
werkervaring in de hospitality

Wat de medewerkers van ons zeggen

We luisteren graag naar onze uitzendkrachten. Hier een aantal verhalen vanuit hun

"

“Heerlijk vind ik het werken als Nacht Receptioniste. In de ochtend lekker uitslapen en eerst je eigen dingen doen. In de nacht aan het werk op verschillende mooie hotel locaties, elke keer weer nieuwe ervaringen. Stiekem ook wel lekker, niet de hectiek van de dag waardoor ik minder stress ervaar”

Joyce Gaander
Nachtreceptionst Groningen

"

Geef mij maar de nacht, de dynamiek van de nacht, een hotel, de sfeer en de verantwoordelijkheid. Ik ben dan helemaal in mijn element. Voor mij geen kantoorbaan meer! Anna Gonzales

Anna Gonzales
Nachtreceptionist Rotterdam

"

Het werken voor de gasten die overal uit de wereld vandaan komen geeft heel veel voldoening. Laatst een getrouwd stel uit Nauru één van de kleinste landen ter wereld! Ik had er nog nooit van gehoord. Met vertraging kwamen ze in het holst van de nacht bij ons binnen. Ik heb ze extra hartelijk ontvangen! Dat is het fijne aan de nachtdienst, je hebt meer tijd en een intenser contact met de gasten van het hotel, ik ben tenslotte hun enige aanspreekpunt op dat moment.

Andro van Leest
Nachtreceptionist Amsterdam

Vacatures

Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze door op de knop te drukken!

Middel 1Logo
+

Mensen hebben via Nasec reeds de nachtreceptie bemant sinds ons bestaan.

+

Meer dan 350 ZZP'ers hebben met ons gewerkt. Dus ook als ZZP'er kun je bij ons aan de slag!

Onze opdrachtgevers waarderen ons met een 8,3!

+

Vacatures per jaar!

24 uur per dag beschikbaar!

Bezoek ons

Wij zijn aangesloten bij

Nasec B.V.
Jansbuitensingel 5
6811 AA Arnhem

24 uur per dag beschikbaar!

Bezoek ons

Nasec B.V.
Jansbuitensingel 5
6811 AA Arnhem

Wij zijn aangesloten bij

NBBU

Open whatsapp!
Hey 👋
Heb je een vraag of wil je online solliciteren? Stuur ons dan een whatsappje!